Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..150,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr,)

Oksetartar med confitert eggeplomme………………..170,-
Klassisk tartar av okse serveres med confitert eggeplomme, kapers,
brent purreløk og en spennende rødbetglaze.
(Allergener: egg, sennep)

Tempura softshell-krabbe………………..175,-
Japanskinspirert softshell-krabbe friteres med tempurarøre og
serveres med en fløyelsmyk blomkålpure,
sjøgressalat og smaksrik ørretrogn.
(Allergener: fiske rogn, krabbe, hvetemel, sesamolje og frø, fløte, smør)

Hvitløksbakte sjøkreps………………..185,-
Det milde kjøttet får smaksrikt følge av ertepure, syltede grønnsaker
og en rik hollandaise med dill og lodderogn.
(Allergener: sjøkreps, lodderogn, smør, egg)