Fisk

Sous vide-kveite med nøttesmør og ørretrogn……………..….…….. 335,-
Herlig fast kveite tilberedes sous vide og anrettes med et spennende nøttesmør,
beurre blanc, kremet purreløk, romanesco og potetpure.
(Allergener: kveite, ørretrogn, selleri, smør, fløte)

Laks med villreke og hvitvinssaus……………………..…………..………..….….. 320,
Norges mest anerkjente fisk ovnsbakes og serveres med smørdampede asparges,
gulrot- og fennikelsalat, argentinsk villreke, hvitvinssaus og urtebakte amandinepoteter.
(Allergener: laks, selleri, fløte, villreke, smør)

Pannestekt filet av uer med sprøstekt bacon ………………….…….. 320,-
Filet av uer stekes i panne og serveres med blomkålpure, sprøstekt bacon,
saltbakt løk, sitronsaus og amandinepoteter.
(Allergener: uer, smør, fløte)

Breiflabbmedaljonger med soppmarmelade ………………………… 335,-
Den karakteristiske faste fisken serveres med selleripure,
soppmarmelade, brokkolini, fondantpotet og rødvinssaus.
(Allergener: breiflabb, selleri, smør)