Trerettersmenyer

Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris. Menyen kan bestilles med og uten vinpakke.

Meny #1

Laksetartar med avocado
Vi behandler den elegante laksefileten med den største varsomhet, og anretter en tartar med rik avocado, urtesalat, dillolje og confiterte cherrytomater.
(Allergener: egg, laks, sennep)

LENZ MOSER PRESTIGE VELTINE
Lenz Moser, Østerrike
100% Grüner Veltiner (4 gr sukker pr. liter)

*****

Braisert lammeskank med sommerkål
Mør lammeskank anrettes med smørdampet sommerkål,
peppersaus og fløyelsmyk potetpure
(Allergener: smør, fløte, selleri)

BARON DE LEY RESERVA
Baron De Ley, Rioja, Spania
100 % Tempranillo (1,9 gr sukker pr. liter)

*****

Sjokolademousse med Baileys
En luftig og silkemyk sjokolademousse tilsmakt med Baileys serveres
med brunostiskrem, peanøttcrumble og friske sommerbær.
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtt, peanøtt)

DAVID STERZA RECIOTO DELLA VALPOLICELLA
Casotto del merlo, Veneto. Italia

Tre retter: 570,-
Vinpakke fire glass: 420,-
Vinpakke fem glass: 525,-


Meny #2

Røkt lammefilet med rødvinsglaze
Delikat lammefilet røykes og serveres med en smakfull rødvinsglaze, sesongens beter, en fløyelsmyk gulrotpuré og frisk urtesalat.
(Allergener: selleri)

RIPAROSSO MONTEPULCIANO DÁBRUZZO
Dino Illuminati, Montepulciano, Italia

*****

Ovnsbakt loin av lange med sjøkreps
Vi serverer ovnsbakt loin av lange med hvitløksgratinerte
sjøkreps, myk potetpuré, en spennende skalldyrsaus og syltede grønnsaker.
(Allergener: lange, sjøkreps, selleri, fløte, smør)

VICARS CHOICE
Sant Clair, Marlborough. New Zealand
100% Pinot Noir

*****

Pannacotta med jordbær
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en sommerlig smak av friske jordbær og serveres med en lakris-iskrem.
(Allergener: Fløte, egg)

GRAN FEUDO MOSCATEL DULCE
Bodegas Julian Chivite, Navarra. Spania

Tre retter: 560,-
Vinpakke fire glass: 420,-
Vinpakke fem glass: 525,-


Meny #3

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr)

GENTIL HÜGEL
Hügel & Fils, Alsace, Frankrike
Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Muscat, Sylvaner. (4,5 gr sukker per. Liter)

*****

Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt sopp,aspargesbønner, pastinakkpure og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

MARQUÈS DE MAZA RESERVA
Utiel-Requena, Spania
50 % Tempranillo, 50 % Bobal

*****

Ostekake med pasjonsfrukt
En kremet ostekake med smak av pasjonsfrukt serveres med
frisk appelsinsorbet.
(Allergener: fløte, egg, kremost, havre, hvetemel)

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE
J. Vidal-fleury, Rhône, Frankrike

Tre retter: 570,-
Vinpakke fire glass: 420,-
Vinpakke fem glass: 525,-