Lunsj- og utemeny

Menyen serveres ute hele dagen, og inne frem til 16.00

SMØRBRØD
Rekesmørbrød………………..165,-
Håndpillede reker på hjemmebakt brød med salat, majones og sitron.
(Allergener: Hvetemel, reker, egg)

Karbonadesmørbrød………………..125,-
Karbonadesmørbrød på hjemmebakt brød med stekt løk og tomat.
(Allergener: Hvetemel, melk)

Smørbrød med røkelaks og skagensalat………………..159,-
Sommerlig smørbrød med røkelaks og vår hjemmelagde kremede skagensalat.
(Allergener: Kreps, reker, egg, hvetemel, sennep, laks, rømme)

SALATER
Skalldyrsalat………………..179,-
Håndpillede reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig
på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: reker, kreps, bløtdyr, hvetemel, rømme)

Sommersalat med spekeskinke og fetaost………………..179,
En salat som kombinerer spekeskinke, fetaost, oliven, rødløk og søt melon, toppet med en frisk mynte- og limedressing.
(Allergener: fetaost )

TAPASMENY

Tapaslunsj………………..pr. pers. 178,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller) og dip.
(Allergener: egg, ost)

Tapas stor………………..pr. pers. 241,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
(Allergener: egg, ost, sennep, selleri)

Tapas luksus………………..pr. pers. 285,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
+ to tilleggsvalg etter eget ønske.
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, ost, sennep, selleri)

TILLEGGSVALG TIL TAPAS

Marinerte scampi…………………….65,-
Ensaladilla (spansk potetsalat)……….55,-
Costillas de cerdo (spareribs)………..60,-
Ristet sopp i hvitløk………………..55,-
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, ost, fisk, sennep, selleri)

HOVEDRETTER

God gammeldags fiskesuppe………………..165,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, skalldyr)

Bryggeburger 200g………………..189,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk,
tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. Serveres
medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Viktig)
(Allergener: egg, hvetemel. smør, sennep, selleri)

Pulled pork sandwhich………………..185,-
Saftig revet svinekjøtt serveres på brød med
BBQ-alioli, maispure og sprø pommes frites.
(Allergener: Hvetemel, egg, sennep, selleri)

Biffanretning på brød………………..185,-
Serveres med hjemmebaktbrød, salat, syltet rødløk og estragonmajones.
(Allergener: Hvetemel, egg, sennep)

Blåskjell Provençale………………..265,-
Hvitvinsdampede kremede blåskjell med inspirasjon fra
Middelhavsområdene.
(Allergener: Bløtdyr, fløte)

Posjert laks med sitronsmørsaus………………..225,-
Serveres med en frisk agurksalat, amandinepoteter og en myk sitronsmørsaus.
(Allergener: laks, smør, fløte)

Neptuns kongekrabbetallerken………………..395,-
300 gr. kongekrabbe serveres med en sommerlig potetsalat med tunfisk, hjemmebakt brød, smør, majones, sitron og urteolje.
(Allergener: kongekrabbe, smør, tunfisk, egg, hvetemel)

Braisert lammeskank med sommerkål………………..275,-
Mør lammeskank anrettes med smørdampet sommerkål, peppersaus og potetpure
(Allergener: smør, fløte, selleri)

DESSERTER
Ostekake med pasjonsfrukt………………..140,-
En rik ostekake med frisk smak av pasjonsfrukt anrettes med en spenstig appelsinsorbet.
(Allergener: Fløte, egg, kremost, havre, hvetemel)

Istallerken ”Surprise”………………..140,-
Et assortert utvalg av våre sorbeter og is, med frisk
frukt og coulis. (Allergener: Egg, fløte)

Eplekake………………..115,-
Lun eplekake servert med vaniljeis.
(Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme, smør)