Kjøtt

Braisert lammeskank med sommerkål………………..330,-
Mør lammeskank anrettes med smørdampet sommerkål,
peppersaus og fløyelsmyk potetpure
(Allergener: smør, fløte, selleri)

Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp………………..355,-
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt sopp,
aspargesbønner, pastinakkpure og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

Kyllingbryst surret i bacon………………..320,-
Kombinasjonen av saftig kyllingbryst og salt bacon er uslåelig, og vi gir deg denne kombinasjonen akkompagnert av maispure, sauterte grønnsaker, estragonsaus og annapoteter.
(Allergener: smør, selleri, fløte, melk)

Chilimarinert ytrefilet av svin………………..320,-
Mildt og delikat kjøtt marineres i chili og serveres med en lun potetsalat,
sauterte grønnsaker og barbequesaus.
(Allergener: smør, selleri, sennep)