Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..150,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Smør, fløte, fisk, skalldyr, hvetemel, selleri)

Blåskjell Provençale………………..160,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell i en kremet saus.
(Allergener: bløtdyr, fløte)

Røkt lammefilet med rødvinsglaze………………..175,-
Delikat lammefilet røykes og serveres med en smakfull rødvinsglaze, sesongens beter, en fløyelsmyk gulrotpuré og frisk urtesalat.
(Allergener: selleri)

Spekeskinke med melon og fetaost………………..165,-
Delikate skiver av en mør spekeskinke anrettes med søt melon, asparges og smaksrik fetaost.
(Allergener: fetaost)

Laksetartar med avocado………………..165,-
Vi behandler den elegante laksefileten med den største varsomhet, og anretter en tartar med rik avocado, urtesalat, dillolje og confiterte cherrytomater.
(Allergener: egg, laks, sennep)