Fisk

Blåskjell Provençale………………..265,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell i en smaksrik kremet saus.
(Allergener: Bløtdyr, fløte)

Posjert laks med sitronsmørsaus………………..320,-
Serveres med en frisk agurksalat, myk gulrotpure, aspargesbønner, amandinepoteter og en syrlig sitronsmørsaus.
(Allergener: fisk, smør, fløte)

Ovnsbakt torsk med hvitvinssaus………………..340,-
Den delikate fisken bakes i ovn og serveres med en smakfull hvitvinssaus, myk potetpuré og en spennende kombinasjon av sauterte grønnsaker og chorizo.
(Allergener: torsk, fløte, selleri, smør)

Kveite med gyllen safransaus………………..340,-
Den karakteristiske faste fisken får følge av en spennende saus med
safran, gulrot, aspargesbønner og annapoteter.
(Allergener: kveite, fløte, selleri, smør)

Ovnsbakt loin av lange med sjøkreps………………..325,-
En loin tilsvarer den mest kjøttrike og saftige fileten på fisken. Vi serverer
ovnsbakt loin av lange med hvitløksgratinerte sjøkreps, myk potetpuré,
en spennende skalldyrsaus og syltede grønnsaker.
(Allergener: lange, sjøkreps, selleri, fløte, smør)