Kjøtt

Pinnekjøtt………………..420,-
Serveres på tradisjonelt vis med kålrabistappe, vossakorv
og amandinepoteter.
(Allergener: smør)

Andebryst med tranebærglaze………………..345,-
Rosastekt andebryst serveres med bakt endivesalat, spinat,
grillet hjertesalat, røstipotet og tranebærglaze.
(Allergener: selleri, smør)

Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp………………..355,-
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt
sopp, aspargesbønner, pastinakkpure og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

Reinsdyrbiff med smørstekt Østerssopp ………………..345,-
Rosastekt biff av reinsdyr serveres med urtebakte grønnsaker,
smørstekt østerssopp, kremet soppsaus, tyttebær og
en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)

Tradisjonell Juletallerken……………….. 340,-
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus,
rødkål, surkål og amadinepoteter.
(Allergener: hvetemel, fløte)