Fisk

Ovnsbakt ishavsrøye med granateple………………..325,
Ishavsrøyen anrettes med dillsyltet selleri, granateple, dillsaus
og urtebakte amandinepoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr, bløtdyr)

Kveite med gyllen safransaus………………..345,-
Den karakteristiske faste fisken får følge av gulrot, aspargesbønner,
annapoteter og en elegant saus med safran,
(Allergener: kveite, fløte, selleri, smør)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..320,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, juliennegrønnsaker og en kremet risotto.
(Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri, soya)

Lutefisk på tradisjonelt vis………………..440,-
Spis så mye du vil!
Servert med et rikt utvalg tradisjonelt tilbehør: baconfett, bacon, et utvalg av sennep, sirup, honning, ertestuing, geitost, hvit saus, flatbrød, lefse og amandinepoteter.
(Allergener: hvetemel, sennep, fisk,)