Trerettersmenyer

Meny #1

Laksetartar med avocado
Vi behandler den elegante laksefileten med den største varsomhet, og anretter en tartar med rik avocado, urtesalat, dillolje og confiterte cherrytomater.
(Allergener: egg, laks, sennep)

WG WESZELI LANGENLOIS GRÛNER VELTINER
Niederrôsterreich, Østerrike
100% Grüner Veltiner
(0,3 gr sukker per. Liter)
*****

Braisert lam fra Hallingskarvet
En elegant lammemørbrad braiseres og anrettes med rødbet pure, rødvinssaus
og annapoteter.
(Allergener: Smør, selleri, sennep)

JEANJEAN MAS DE LUNES
JeanJean, Languedoc-Roussillon, Frankrike
70 % Syrah, 30 % Grenache
(0,4 gr sukker per. Liter)

*****
Sjokolademousse med Baileys
En luftig og silkemyk sjokolademousse tilsmakt med Baileys serveres med brunostiskrem, peanøttcrumble og friske sommerbær.
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtt, peanøtt)

PELLEGRINO PASSITO DI PANTELLERIA
DOC Pastelleria, Sicilia. Italia
(156 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 580,-
Vinpakke fire glass: 420,-
Vinpakke fem glass: 525,-


Meny #2

Røkt lammefilet med rødvinsglaze
Delikat lammefilet røykes og serveres med en smakfull rødvinsglaze, sesongens beter, en fløyelsmyk gulrotpuré og frisk urtesalat.
(Allergener: selleri)

VICARS CHOICE
Sant Clair, Marlborough. New Zealand
100% Pinot Noir

*****

Sitronstekt langefilet med bakt fennikel
Delikat filet av lange stekes med sitron og serveres med gulrotpure,
bakt fennikel, syltet sopp, skalldyrsaus og annapoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr)

QUINTA DO REGUEIRO ALBARINHO RESERVA
Vinho Verde, Moncao e Melgaco. Portugal100% Alvariño
(0,9 gr sukker per. Liter)

*****

Pannacotta med jordbær
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en mild smak av friske jordbær og serveres med en lakris-iskrem.
(Allergener: Fløte, egg)

BRAASTAD PINEAU DES CHARENTES Braastad, Frankrike
(151 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 570,-
Vinpakke fire glass: 480,-
Vinpakke fem glass: 525,-


Meny #3

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr)

GENTIL HÜGEL
Hügel & Fils, Alsace, Frankrike
Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Muscat, Sylvaner. (4,5 gr sukker per. Liter)

*****

Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt sopp, aspargesbønner, pastinakkpure og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

BARON DE LEY RESERVA
Baron De Ley, Rioja, Spania
100 % Tempranillo (1,9 gr sukker pr. liter

*****
Myk ostekake med multelokk
En myk og smakfull ostekake toppes med skogens gull og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost, hasselnøtter)

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE
J. Vidal-fleury, Rhône, Frankrike

Tre retter: 580,-
Vinpakke fire glass: 420,-
Vinpakke fem glass: 525,-