Kjøtt

Andebryst med tranebærglaze………………..345,-
Rosastekt andebryst serveres med bakt endivesalat, spinat, grillet hjertesalat,
røstipotet og tranebærglaze.
(Allergener: selleri, smør)

Braisert lam fra Hallingskarvet………………..340,-
En elegant lammemørbrad braiseres og anrettes med rødbetpure, rødvinssaus
og annapoteter.
(Allergener: Smør, selleri, sennep)

Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp………………..355,-
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt sopp,
aspargesbønner, pastinakkpure og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

Reinsdyrbiff med smørstekt østerssopp………………..345,-
Rosastekt biff av reinsdyr serveres med urtebakte grønnsaker, smørstekt
østerssopp, kremet soppsaus, tyttebær og en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)