Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..155,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

Røkt lammefilet med rødvinsglaze………………..175,-
Delikat lammefilet røykes og serveres med en smakfull rødvinsglaze,
sesongens beter, en fløyelsmyk gulrotpuré og frisk urtesalat.
(Allergener: selleri)

Gravet oksefilet med bakt fiken………………..170,-
Oksefileten graves og anrettes deretter med fritert gulrot, bakt fiken
og selleripure.
(Allergener: Selleri, smør, fløte)

Laksetartar med avocado………………..165,-
Vi behandler den elegante laksefileten med den største varsomhet, og
anretter en tartar med rik avocado, urtesalat,
dillolje og confiterte cherrytomater.
(Allergener: egg, laks, sennep)