Fisk

Sitronstekt langefilet med bakt fennikel………………..320,-
Delikat filet av lange stekes med sitron og serveres med gulrotpure,
bakt fennikel, syltet sopp, skalldyrsaus og annapoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr)

Ovnsbakt ishavsrøye med granateple………………..325,
Ishavsrøyen anrettes med dillsyltet selleri, granateple, dillsaus og
urtebakte amandinepoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr, bløtdyr)

Kveite med gyllen safransaus………………..345,-
Den karakteristiske faste fisken får følge av en spennende saus med
safran, gulrot, aspargesbønner og annapoteter.
(Allergener: kveite, fløte, selleri, smør)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..325,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, blåskjell, juliennegrønnsaker og en kremet risotto.
(Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri, blåskjell, soya)