Lunsjmeny

Smørbrød

Rekesmørbrød………………..155,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, hvetemel, egg )

Karbonadesmørbrød………………..112,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: hvetemel)

Smørbrød med laks og kremet hvit geitost………………..130,-
En frisk kombinasjon av herlig røkelaks og kremet hvit geitost serveres på hjemmebakt brød med dillolje og confitert tomat.
(Allergener: fisk, hvetemel, ost (laktose)

Salater

Skalldyrsalat………………..175,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme (laktose)

Vintersalat med villsau og fetaost………………..175,-
En mettende og lun opplevelse bestående av rosastekt ytrefilet av villsau,
bakte beter, rik fetaost, hvitløkspure med rosmarin og sennepsvinaigrette.
(Allergener: sennep, ost (laktose)

Hovedretter

Dagens forretningslunsj………………..255,-
To-retters lunsj tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

Tapaslunsj………………..pr. pers. 270,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

God gammeldags fiskesuppe………………..155,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener: laktose, hvetemel, fisk, selleri, skalldyr)

Bryggeburger………………..179,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. Serveres medium stekt
om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel. smør)

Vintersuppe med gulrot, appelsin og ingefær………………..175,-
En varm fløyelsmyk suppe av gulrot, appelsin og ingefær, serveres med hvitløksconfiterte kikerter, krutonger og korianderolje.
(Allergener: hvetemel, smør, fløte, selleri)

Pannestekt uerfilet med sprøstekt bacon………………..245,-
Filet av uer stekes i panne og serveres med gulrotpure, sautert brokkoli og
spinat, sprøstekt bacon, sitronsmørsaus og amandinepoteter.
(Allergener: fisk, smør, fløte)

Gnocci med kremet gorgonzolasaus………………..205,-
Denne italienske mellomtingen mellom potet og pasta serveres med kremet gorgonzolasaus, bacon, sopp, løk og spinat.
(Allergener: ost, smør, fløte, hvetemel)

Hvitløksmarinert kyllingfilet med peppersaus………………..225,-
Saftig og mør kyllingfilet marineres i hvitløk og serveres med sauterte grønnsaker, peppersaus og potetpure.
(Allergener: smør, fløte, selleri)

Dessert

Eplekake………………..115,-
Lun eplekake serveres med vaniljeiskrem
(Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme)

Istallerken ”surprise”………………..140,-
En herlig symfoni bestående av noe av det beste kjøkkenet har å
by på av iskrem, sorbet og frisk frukt. (Allergener: egg, fløte)

Bringebærmousse i sjokoladeform………………..150,-
En frisk og fløyelsmyk bringebærmousse anrettes i sjokoladeform
og serveres med lakrisiskrem og crumble.
(Allergener: hvetemel, fløte, egg)