Fisk

Laksefilet med risotto og scampi………………..310,-
Norges mest kjent fisk får følge av en risotto med erter og scampi,
rotgrønnsaker julienne og en kremet hvitvinssaus.
(Allergener: fisk, skalldyr, selleri, smør, fløte)

Kveite med delikat skalldyrsaus………………..315,-
Fisken bakes i ovn og serveres med en delikat skalldyrsaus, syltet sopp,
søte sukkererter og en myk potetpure.
(Allergener: fisk, selleri, fløte, skalldyr, smør)

Pannestekt filet av uer med sprøstekt bacon………………..310,-
Filet av uer stekes i panne og serveres med gulrotpure, sautert brokkoli og
spinat, sprøstekt bacon, sitronsmørsaus og amandinepoteter.
(Allergener: fisk, smør, fløte)

Breiflabbmedaljonger med italiensk skinke………………..325,-
Den karakteristiske faste fisken serveres i møre medaljonger surret i røkt italiensk skinke. Den serveres med ratatoille, rødvinssaus og bakte amandinepoteter.
(Allergener: fisk, selleri, smør)