Kjøtt

Braisert lammeskank med sommerkål………………..305,-
Lammeskanken er tilberedt over lang tid slik at det saftige kjøttet blir
mørt og smakfullt. Lammeskanken serveres med smørdampet
sommerkål, peppersaus og en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: fløte, smør, selleri)

Indrefilet av okse med sennep- og rosepepperiskrem………………..345,-
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med sauterte grønnsaker,
paprikapure, rødvinsaus, annapoteter og en spennende iskrem av
sennep og rosepepper.
(Allergener: sennep, selleri, smør, egg)

Andebryst med appelsinsaus………………..335,-
Denne franske klassikeren får følge av smørdampede asparges,
glasert gulrot og annapoteter.
(Allergener: smør, selleri)

Chilimarinert indrefilet av svin………………..305,-
Mildt og delikat kjøtt marineres i chili og serveres med en grov maismos,
sauterte grønnsaker, barbequesaus og amandinepoteter.
(Allergener: smør, selleri, sennep)