Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..148,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Smør, fløte, fisk, skalldyr, hvetemel, selleri)

Blåskjell Provençale………………..155,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell i en kremet saus.
(Allergener: bløtdyr, laktose)

Kongekrabbe bakt med hvitløk………………..175,-
Havets delikatesse bakes med hvitløk og serveres med dillrømme,
sprøstekt butterdeig og en frisk salat bestående av appelsin og granateple
(Allergener: kongekrabbe, rømme, hvetemel, smør)

Santa Kristina-skinke med chevre………………..160,-
Delikate skiver av en av Norges aller beste langtidsmodnede spekeskinker
serveres med grillet asparges, revet chevre og olivenolje.
(Allergener: chevre)

Reinsdyrcarpaccio med trøffelmajones………………..165,-
Løvtynne flak av mør reinsdyrfilet anrettes rå sammen med en smakfull trøffelmajones, småsalat og parmesan.
(Allergener: egg, parmesan, sennep)