Fisk

Blåskjell Provençale………………..265,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell i en smaksrik kremet saus.
(Allergener: Bløtdyr, fløte)

Ovnsbakt laks med appelsinsyltet fennikel……………….. 310,-
Laksefileten bakes i ovn og serveres med appelsinsyltet fennikel,
smørdampede aspargesbønner, sitronsmørsaus og amandinepoteter.
(Allergener: laks, smør, fløte)

Skinnstekt torsk med kremet blåskjellsaus………………..320,-
Den delikate fisken skinnstekes sprø i panne før den serveres med en
kremet blåskjellsaus, smørdampede juliennegrønnsaker,
vårløk og bakte amandinepoteter.
(Allergener: torsk, fløte, blåskjell, smør)

Urtebakt kveite med ingefær- og myntesaus………………..320,-
Den karakteristiske faste fisken får følge av en spennende saus med
ingefær og mynte, syltede grønnsaker og bakte amandinepoteter.
(Allergener: kveite, fløte, selleri)

Ovnsbakt loin av klippfisk med sprøstekt bacon………………..325,-
En loin tilsvarer den mest kjøttrike og saftige fileten på fisken. Vi serverer ovnsbakt loin av klippfisk med sprøstekt bacon, en mild gulrotstuing og potetpure.
(Allergener: klippfisk, fløte, smør)