Desserter

Jordbær- og mangosalsa med pistasjis………………..140,-
En frisk blanding av jordbær og mango serveres med en klassisk pistasjiskrem, knust marengs og rabarbracoulis.
(Allergener: fløte, egg, pistasjnøtter)

Pannacotta med vanilje og pasjonsfrukt………………..145,-
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en herlig blanding av
vanilje og pasjonsfrukt. Serveres med syrlig sitronsorbet og frisk frukt.
(Allergener: Fløte)

Sjokolademousse med Baileys………………..150,-
En luftig og silkemyk sjokolademousse tilsmakt med Baileys serveres med brunostiskrem, peanøttcrumble og friske sommerbær.
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtt, peanøtt)

Ostekake med bringebær………………..145,-
En kremet ostekake med smak av bringebær serveres med
jordbærsorbet og en frisk rabarbrasaus.
Allergener: fløte, egg, kremost, havre, hvetemel)