Lunsj

Smørbrød

Rekesmørbrød………………..155,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: Skalldyr, hvetemel, egg)

Karbonadesmørbrød………………..115,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: Hvetemel)

Ribbesmørbrød………………..150,-
Sprøstekt ribbe på hjemmebakt brød, surkål og rødkål. (Allergener: hvetemel)

Salater

Skalldyrsalat………………..179,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: Skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme (laktose)

Vintersalat med sprøstekt bacon og chevre………………..179,-
En salat med sommerminner fra Middelhavet anrettes med tapenade
av soltørket tomat og oliven, hvitløksbakt sopp, sprøstekt bacon,
chevre, ristede gresskarkjerner og sennepsvinaigrette.
(Allergener: Hvetemel, ost, sennep)

Lunsjmenyens hovedretter

Dagens forretningslunsj………………..260,-
To-retters lunsj tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

Tapaslunsj………………..pr. pers. 270,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)
Småretter

Julelunsjtallerken………………..245,-
Litt varmt og kaldt med smak av jul.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, skalldyr, egg, sennep)

God gammeldags fiskesuppe………………..165,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, bløtdyr, skalldyr)

Bryggeburger 200g…………………185,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet
agurk, pommes frites og BBQ-alioli.
Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Viktig)
(Allergener: egg, hvetemel. smør, sennep, selleri)

Ravioli med steinsopp………………..195,-
Italias klassiker fylles med høstens sopp og serveres med grillet oksefilet,
kremet tomatsaus og revet parmesan.
(Allergener: Hvetemel, durumhvete, egg, fløte, parmesan, selleri)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..260,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, juliennegrønnsaker og en
kremet risotto. (Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri, soya)

Gravlaks………………..235,-
Vår gravlaks med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)

Dessert

Eplekake………………..125,-
Lun eplekake serveres med vaniljeiskrem
(Allergener: Egg, hvetemel, fløte, rømme)

Myk ostekake med multelokk………………..150,-
En myk og smakfull ovnsbakt ostekake toppes med skogens gull
og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost,)

Riskrem ………………..140,-
Søt og god med bringebærsaus. (Allergener: fløte, mandel)