Kjøtt

Pinnekjøtt ………………..410,-
På tradisjonelt vis med kålrabistappe og amadinepoteter.
(Allergener: smør)

Pannestekt rypebryst med ripsgele ………………..335,-
Høstens ryper pannestekes i godt smør før det anrettes med syltet sopp,
karamellisert løk, tyttebærsaus, ripsgele og urtebakte amandinepotetet.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)

Indrefilet av okse med ristet pepper ………………..345,-
Mør indrefilet av okse rullet i ristet pepper og serveres med
hvitløksbakt sopp, selleripure, syltet rødløk, bakt paprika,
kremet peppersaus og hvitløksbakte amandinepoteter.
(Allergener: Smør, selleri, fløte,)

Reinsdyrbiff med smørstekt østerssopp ……………….. 345,-
Rosastekt biff av reinsdyr serveres med urtebakte grønnsaker, smørstekt
østerssopp, kremet soppsaus, tyttebær og en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)

Tradisjonell Juletallerken ………………..335,-
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus,
rødkål, surkål og amadinepoteter.
(Allergener: hvetemel, fløte)