Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..145,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

Røkt andebryst med vol-au-vent og ripsgele………………..155,-
Aromatisk røkt andebryst serveres med en vol-au-vent med ripsgele.
Den franske sprø butterdeigen gir en spennende kontrast til det møre
andebrystet, og anrettes sammen med urtesalat og syltet rødløk.
(Allergener: Hvetemel, smør)

Gravet oksefilet med bakt fiken………………..160,-
Oksefileten graves og anrettes deretter med fritert gulrot, bakt fiken
og selleripure.
(Allergener: Selleri, smør, fløte)

Gravet laks………………..160,-
Tynne skiver av vår gravlaks i følge med dillstuede poteter og sennepssaus.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
(Kan fås som hovedrett 320,-).

Rakfisk fra Valdres………………..175,-
Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød
(Allergener: hvetemel, rømme, fisk,)
(Kan fås som hovedrett 345,-).