Lunsjmeny

Serveres fra 11.00 til 16.00

Smørbrød

Rekesmørbrød………………..155,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: Skalldyr, hvetemel, egg)

Karbonadesmørbrød………………..115,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: Hvetemel)

Røkelaks med ørretrogn og pisket geitostkrem………………..150,-
Friske norske smaker i en spennende kombinasjon. En raus porsjon
røkelaks anrettes med ørretrogn, dill og en luftig pisket geitostkrem.
(Allergener: Fisk, hvetemel, geitost, rømme)

Salater

Skalldyrsalat………………..179,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: Skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme (laktose)

Høstsalat med sprøstekt bacon og chevre………………..179,-
En salat med sommerminner fra Middelhavet anrettes med tapenade
av soltørket tomat og oliven, hvitløksbakt sopp, sprøstekt bacon,
chevre, ristede gresskarkjerner og sennepsvinaigrette.
(Allergener: Hvetemel, ost, sennep)

Hovedretter

Dagens forretningslunsj………………..185,-
Våre kokker tilbereder en rett av de beste råvarer (spør servitøren om dagens meny)

Tapaslunsj………………..pr. pers. 270,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

God gammeldags fiskesuppe………………..165,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, bløtdyr, skalldyr)

Bryggeburger 200g…………………185,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet
agurk, pommes frites og BBQ-alioli.
Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Viktig)
(Allergener: egg, hvetemel. smør, sennep, selleri)

Klassisk BLT………………..179,-
Den internasjonale sandwich-klassikeren BLT står for Bacon Lettuce & Tomato,
eller på norsk: bacon, salat og tomat. I tillegg anretter vi vår variant med alioli,
syltet rødløk og pommes frites. (Allergener: Egg, hvetemel, smør)

Skogsoppsuppe med grillet kylling………………..175,-
Skogens smaker i en varm og kremet suppe, serveres med grillet kyllingfilet,
syltet sopp og soppmarmelade på ristet brød. (Allergener: Hvetemel, smør, fløte, selleri)

Svinefilet med bønnecassoulet………………..195,-
Saftig svinefilet anrettes med en spennende bønnecassoulet, rødvinssaus og amandinepoteter. (Allergener: Selleri, smør)

Ravioli med steinsopp………………..195,-
Italias klassiker fylles med høstens sopp og serveres med grillet oksefilet,
kremet tomatsaus og revet parmesan.
(Allergener: Hvetemel, durumhvete, egg, fløte, parmesan, selleri)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..260,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, dampede blåskjell, juliennegrønnsaker og en
kremet risotto. (Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri, blåskjell, soya)

Dessert

Eplekake………………..125,-
Lun eplekake serveres med vaniljeiskrem
(Allergener: Egg, hvetemel, fløte, rømme)

Istallerken ”surprise”………………..140,-
En herlig symfoni bestående av noe av det beste kjøkkenet har å
by på av iskrem, sorbet og frisk frukt. (Allergener: Egg, fløte)

Myk ostekake med multelokk………………..150,-
En myk og smakfull ovnsbakt ostekake toppes med skogens gull
og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost,)