Kjøtt

Pannestekt rypebryst med ripsgele………………..335,-
Høstens ryper pannestekes i godt smør før det anrettes med syltet sopp,
karamellisert løk, tyttebærsaus, ripsgele og urtebakte amandinepotetet.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)

Braisert lam fra Hallingskarvet………………..340,-
En elegant lammemørbrad braiseres og anrettes med rødbet pure, rødvinssaus
og annapoteter.
(Allergener: Smør, selleri, sennep)

Indrefilet av okse med ristet pepper………………..345,-
Mør indrefilet av okse rullet i ristet pepper og serveres med hvitløksbakt sopp,
selleripure, syltet rødløk, bakt paprika, kremet peppersaus og hvitløksbakte amandinepoteter.
(Allergener: Smør, selleri, fløte,)

Reinsdyrbiff med smørstekt kantarell………………..345,-
Rosastekt biff av reinsdyr serveres med urtebakte grønnsaker, smørstekt
kantarell, kremet soppsaus, tyttebær og en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)