Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..145,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

Røkt andebryst med vol-au-vent og ripsgele………………..155,-
Aromatisk røkt andebryst serveres med en vol-au-vent med ripsgele.
Den franske sprø butterdeigen gir en spennende kontrast til det møre
andebrystet, og anrettes sammen med urtesalat og syltet rødløk.
(Allergener:Hvetemel, smør )

Gravet oksefilet med bakt fiken………………..160,-
Oksefileten graves og anrettes deretter med fritert gulrot, bakt fiken
og selleripure.
(Allergener: Selleri, smør, fløte)

Råmarinert kveite med myk gulrotpure………………..155,-
Kveiten marineres rå og smakes til med Røros-rømme, før den anrettes
med myk gulrotpure, vårløk, ørretrogn og kjørvelolje.
(Allergener: Fisk, rømme, smør)