Fisk

Sitronstekt langefilet med bakt fennikel………………..320,-
Delikat filet av lange stekes med sitron og serveres med gulrotpure,
bakt fennikel, syltet sopp, skalldyrsaus og annapoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr)

Ovnsbakt ishavsrøye med granateple………………..325,
Ishavsrøyen anrettes med dillsyltet selleri, granateple, dillsaus og urtebakte amandinepoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr, bløtdyr)

Smørbakt kveite med søtpotetpure………………..330,-
Filet av kveite bakes med godt smør før den anrettes med ørretrogn og
serveres med søtpotetpure, hvitvinssaus og amandinepoteter.
(Allergener: Fisk, fløte, smør, selleri, skalldyr, bløtdyr)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..320,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, dampede blåskjell, juliennegrønnsaker og en
kremet risotto.
(Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri, blåskjell, soya)