Lunsj- og utemeny

Menyen serveres ute hele dagen og inne frem til 16.00

SMØRBRØD

Rekesmørbrød………………..155,-
Håndpillede reker på hjemmebakt brød med salat, majones og sitron.
(Allergener: Hvetemel, reker, egg)

Karbonadesmørbrød………………..112,-
Karbonadesmørbrød på hjemmebakt brød med stekt løk og tomat.
(Allergener: Hvetemel)

Smørbrød med skalldyr og skagensalat………………..145,-
Vår hjemmelagde kremede skagensalat.
(Allergener: Hvetemel, egg, rømme, reker, kreps, selleri)

SALATER

Skalldyrsalat …………………..175,-
Serveres med en frisk rømmedressing med smak av urter og sitrus.
(Allergener: Egg, rømme, bløtdyr, reker, kreps)

Sommersalat med kylling og fetaost………………..175,
En sommerlig salat med gresk twist. Saftig kyllingfilet, smakfull fetaost, soltørkede tomater, oliven og tzatziki.
(Allergener: egg, laktose)

TAPASMENY

Tapaslunsj………………..pr. pers. 168,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller) og dip.
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, melk, bløtdyr)

Tapas stor………………..pr. pers. 227,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, melk, bløtdyr)

Tapas luksus………………..pr. pers. 275,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
+ to tilleggsvalg etter eget ønske.
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, melk, bløtdyr)

TILLEGGSVALG TIL TAPAS
Tortilla Española (Spansk omelett) ………………..……..….55,-
Marinerte scampi …………….………………………….……….65,-
Ensaladilla (spansk potetsalat)….……………………..……….55,-
Costillas de cerdo (spareribs) ……..……………………….….60,-
Ristet sopp i hvitløk ………………….…..……………..……..55,-
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, melk, bløtdyr)

HOVEDRETTER

God gammeldags fiskesuppe………………..155,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Hvetemel, fløte, melk, smør, fisk, selleri)

Bryggeburger………………..179,-
Grillet hamburger serveres med salat, dressing og båtpoteter.
(Allergener: Hvetemel, egg)

Pulled pork burger………………..179,-
Saftig revet svinekjøtt serveres i hamburgerbrød med
barbeque-alioli og sprø potetbåter.
(Allergener: Hvetemel, egg)

Indrefilet av okse med estragonkrem………………..345,-Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med serranofreste grønnsaker, rødvinssaus og en luftig estragonkrem.(Allergener: Egg, smør, selleri

Blåskjell Provencale………………..265,-
Hvitvinsdampede kremede blåskjell inspirert av det
smakfulle Middelhavet.
(Allergener: Bløtdyr, fløte)

Ovnsbakt laks med kremet salat………………..245,-
Serveres med soyasmørreduksjon, rotgrønnsaker
julienne og saltbakte amandinepoteter.
(Allergener: Laks, soyasaus, smør, fløte)

Skalldyrtallerken med fisk og majones………………..365,-
Et rikt utvalg skalldyr og fisk serveres med salat,
majones, sitron, brød og smør.
(Allergener: Egg, bløtdyr, skalldyr, fisk)

Biffsmørbrød………………..175,-
Servert med rødløkskompott, alioli og sprø potetbåter.
(Allergener: Hvetemel, egg)

DESSERTER

Ostekake med kokos og pasjonsfrukt………………..140,-
Fløyelsmyk ostekake med sommerlig smak av kokos og pasjonsfrukt. Serveres med en frisk sitronsorbet.
(Allergener: Fløte)

Istallerken ”Surprise”………………..140,-
Et assortert utvalg av våre sorbeter og is, med frisk
frukt og coulis.
(Allergener: Egg, fløte)

Eplekake………………..115,-
Lun eplekake servert med vaniljeis.
(Allergener: egg, melk, smør, hvetemel)