Kjøtt

Hvitløk- og kuminbakt svinenakke………………..295,-
Svinenakke er et mørt stykke kjøtt som bakes med en blanding av kumin og
hvitløk før den serveres med en spennende tomat- og maissalsa,
sauterte grønnsaker og en sommerlig barbecueglace.
(Allergener: Selleri, smør)

Indrefilet av okse med estragonkrem………………..345,-
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med serranofreste
grønnsaker, rødvinssaus og en luftig estragonkrem.
(Allergener: Egg, smør, selleri)

Kyllingfilet med bacon og hvitløkssaus………………..295,-
Kyllingfileten rulles i bacon og stekes gyllen. Serveres med auberginepure,
ovnsbakte grønnsaker og en smaksrik paprikasaus.
(Allergener: smør, fløte, selleri)

Hvitløk- og rosmarinmarinert lammecarrè………………..340,-
Lammekjøttet stekes til perfeksjon og serveres med en fløyelsmyk blomkålpure,
sauterte grønnsaker og sennepssaus.
(Allergener: Smør, fløte, selleri, sennep)

Alle våre kjøttretter serveres med annapoteter.