Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..148,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fisk, hvetemel, fløte, smør, melk, selleri)

Løvtynn røkelaks med avocadoiskrem………………..155,-
Smakfull røkelaks skjæres i tynne skiver og anrettes med sprø
hvitløkskrutonger og en spennende avocadoiskrem.
(Allergener: hvetemel, rømme, fisk)

Carpaccio av okse………………..160,-
Løvtynne skiver av okse serveres med ruccola, sennepsvinaigrette
og syltet rødløk.
(Allergener: sennep)

Serranoskinke med melon og fetaostkrem………………..155,-
Det beste middelhavet har å by på av mør spekeskinke, saftig melon
og myk fetaostkrem anrettes med sprø pinjekjerner og urteolje.
(Allergener: laktose (Feta))

Blåskjell Provençale………………..150,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell med en kremet saus.
(Allergener: bløtdyr, laktose)