Fisk

Blåskjell Provençale ………………..265,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell med en smaksrik kremet saus.
Allergener: Bløtdyr, fløte

Ovnsbakt laks med kremet salat………………..310,-
Laksefileten bakes i ovn og serveres med en kremet salat,
rotgrønnsaker julienne, saltbakte amandinepoteter
og en spennende soyasmørreduksjon.
(Allergener: Laks, smør, fløte, soya saus)

Grillet tunfisk………………..320,-
Slik skikken er skal tunfisken kun grilles raskt på begge sider før den serveres rå/medium minus. Vi serverer den lune fisken med wasabimajones,
syltede grønnsaker, soyasmørreduksjon og saltbakte poteter –
perfekt til en varm sommerdag.
(Allergener: Tunfisk, selleri, sesamolje, sesamfrø, soya, egg)

Smørstekt kveite med lodderogn………………..325,-
Kveitefileten stekes til perfeksjon og serveres med lodderogn, syltede
grønnsaker, saltbakte amandinepoteter og en sommerlig hvitvinssaus.
(Allergener: Kveite, selleri, fløte, smør)

Torsk med smørdampet sommerkål………………..320,-
Den faste torskefileten serveres med sprøstekt bacon, smørdampet
sommerkål, sitronsmørsaus og saltbakte amandinepoteter.
(Allergener: Torsk, fløte, smør)