Desserter

Ostekake med kokos og pasjonsfrukt………………..140,-
Fløyelsmyk ostekake med sommerlig smak av kokos og pasjonsfrukt.
Serveres med en frisk sitronsorbet.
(Allergener: Natriumsulfat, hvetemel, havremel, kremost)

Pannacotta med vanilje og mango………………..145,-
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en herlig blanding av
vanilje og mango. Serveres med spennende ingefærparfymert frukt.
(Allergener: Fløte)

Cointreaumarinert frukt med bringebærsorbet………………..150,-
Sesongens frukt marineres i Cointreau og serveres med
bringebærsorbet og knust marengs.
(Allergener: egg)

Sjokolademousse med karamelliserte peanøtter………………..145,-
En silkemyk sjokolademousse serveres med karamelliserte
peanøtter og vaniljeiskrem.
Allergener: melk, fløte, egg, peanøtter, gluten)