Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..145,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

Rosastekt andebryst med bær og vanilje………………..150,-
Rosastekt andebryst serveres med syltet kantarell og sjalottløk,
tørkede tyttebær og blåbær og en spennende gulrotpure med vanilje.
(Allergener)

Røkt reinsdyr med tomatchutney………………..155,-
En herlig smak av høst med smaksrikt røkt flatbiff av reinsdyr serveres med tomatchutney, gressløkromme, sprø pastinakkchips, revet gruveost og frisk spiresalat.
(Allergener: rømme, ost)

Gravet laks………………..155,-
Tynne skiver av vår gravlaks i følge med dillstuede poteter og sennepssaus.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
(Kan fås som hovedrett 310,-).

Rakfisk fra Valdres………………..175,-
Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød
(Allergener: hvetemel, rømme, fisk,)
(Kan fås som hovedrett 325,-).