3-retter: «Julestjerne»

Gravet laks
Tynne skiver av vår gravlaks i følge med dillstuede poteter og sennepssaus.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)

*******

Reinsdyrbiff med gresskarkrem og ølsjy
Mørnet flatbiff av reinsdyr serveres med stekt skogsopp, gresskarkrem,
en spennende ølsjy og en symfoni av saltbakt løk bestående av
sjalottløk, borretanløk, delikatesseløk og stjerneløk.
Anrettes med potetpure med trøffel og gresskarkrem.
(Allergener: selleri, smør, fløte, byggmel)

*******

Multepannacotta med vaniljeis
Det er ingenting som slår skogens gull når høsten kommer.
I år har vi latt multene smelte sammen i en nydelig kremet pannacotta.
Vi serverer den med tuille, kald rabarbrasuppe og vaniljeis.
(Allergener: egg, fløte, hvetemel)

Pris: 550,-