Lunsjmeny

Serveres fra 11.00 – 16.00

Smørbrød
Rekesmørbrød………………..155,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, hvetemel, egg )

Karbonadesmørbrød………………..112,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: hvetemel,)

Italiensk bruschetta………………..130,-
En lun smak av middelhavet. Her får du en del av det kulinariske
Italias stolthet; ristet brød, saftige cherrytomater, frisk basilikum og fyldig olivenolje. (Allergener: hvetemel,)

Salater

Skalldyrsalat………………..175,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme (laktose)

Høstsalat med marinert svinefilet ………………..175,-
En mettende og lun opplevelse bestående av marinert svinefilet,
hvitløkskrutonger, couscous, artisjokkhjerter og rouille.
(Allergener: hvetemel, egg)

Hovedretter

Dagens forretningslunsj………………..255,-
To-retters lunsj tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

Tapaslunsj………………..pr. pers. 270,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

God gammeldags fiskesuppe………………..155,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener:hvetemel, laktose, fisk, selleri)

Bryggeburger………………..179,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres.
(Allergener: egg, hvetemel. smør)

Skogsoppsuppe med sprøstekt bacon………………..175,-
Skogens smaker i en varm og kremet suppe, servert med sprøstekt bacon og hvitløkskrutonger. (Allergener: hvetemel, smør, fløte)

Kyllingrullade med kremet urtesaus………………..245,-
En spennende rullade av kylling serveres med sauterte grønnsaker,
kremet urtesaus og sprø søtpotetfries. (Allergener: selleri, smør, fløte )

Kremet pasta med viltkjøtt og sopp………………..225,-
Vi serverer vår pasta med det beste skogen har å by på av viltkjøtt, saftig sopp,
bacon og modne tyttebær i en kremet saus.
(Allergener: gluten, egg, fløte, selleri)

Pannestekt steinbit med chorizo………………..245,-
Den karakteristiske faste fisken får spennende følge av pikant chorizo,
hvitvinssaus, potetpure og bakte rotgrønnsaker. (Allergener: fisk, fløte, selleri, skalldyr, bløtdyr)

Dessert

Eplekake………………..115,-
Lun eplekake serveres med vaniljeiskrem (Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme )

Istallerken ”surprise”………………..140,-
En herlig symfoni bestående av noe av det beste kjøkkenet har å
by på av iskrem, sorbet og frisk frukt. (Allergener: egg, fløte)

Sjokoladefudgekake med limemarinerte jordbær ………………..150,-
En rik og saftig sjokoladekake serveres med kokos sorbet, ristet nøtter og
limemarinerte jordbær. (Allergener: hvetemel, fløte, hasselnøtter, valnøtter)