Kjøtt

Indrefilet av okse med potetduo………………..345,-
En evigung restaurantklassiker med nytt følge. Vi serverer den saftige
biffen med en potetduo bestående av fondantpotet av søtpotet og
potetpure med trøffel, smørstekte rotgrønnsaker og timiansaus.
(Allergener: selleri, smør, fløte )

Lammefilet med confitert hvitløk………………..335,-
En elegant lammefilet serveres nydelig rosa akkompagnert av confitert
hvitløk, bakt selleri, potetpure, langtidsstekt purre og rosmarinsaus.
(Allergener: laktose, selleri, sennep )

Reinsdyrbiff med gresskarkrem og ølsjy………………..345,-
Mørnet flatbiff av reinsdyr serveres med stekt skogsopp,
en spennende ølsjy og en symfoni av saltbakt løk bestående av
sjalottløk, borretanløk, delikatesseløk og stjerneløk.
Anrettes med potetpure med trøffel og gresskarkrem.
(Allergener: selleri, smør, fløte, byggmel)

Andebryst med appelsinbakt fennikel………………..325,-
Rosastekt andebryst serveres med en spennende appelsin- og
balsamicosaus, løkpure, glaserte amandinepoteter,
appelsinbakt fennikel og et utvalg beter.
(Allergener: selleri, smør)