Fisk

Lettrøkt laks med dillsyltet agurk………………..310,-
Delikat lettrøkt laks tilberedes raskt i pannen før den anrettes med
dillsyltet agurk, varm sennepssaus, sødmefylte
rotgrønnsaker og bakte amandinepoteter.
(Allergener: fisk, selleri, fløte, sennep )

Bakt ishavsrøye med lodderogn………………..315,
Fisken bakes i ovn og serveres med glaserte amandinepoteter, revet
eplesalat, og en spennende hvitløkssaus med lodderogn.
(Allergener: fisk, selleri, fløte, skalldyr, bløtdyr)

Smørstekt kveite med søtpotetpure………………..325,-
Filet av kveite stekes i godt smør og serveres med karamellisert
borretanløk, frest portobellosopp, pak choy, fløyelsmyk
søtpotetpure og kremet urtesaus.
(Allergener: fisk, smør, fløte)

Pannestekt steinbit med chorizo………………..310,-
Den karakteristiske faste fisken får elegant følge av pikant chorizo,
potetpure, hvitvinssaus og bakte rotgrønnsaker.
(Allergener: fisk, skalldyr, selleri, fløte, bløtdyr)